Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Mit tolunk az arcunkba a Terminálban? - Grill Land

2011.11.21. 13:14 vakbottyan

Ritka gusztustalan hétfő reggelre ébredtünk, barátaim, és ez még pár hónapig így is marad, amíg a tél ideiglenesen hazánkban állomásozik. Úgyhogy beszéljünk inkább kajáról, mert az a magyar embert mindig felvidítja. Szokásos hétvégi kaja tesztemre indultam a Terminál foodcourtjába, igazából mostmár nagyon ki akartam próbálni ezt az észak-afrikai éttermet, de a sors egy röplap formájában közbelépett. A röplapon akciós ételek voltak. Nem kellett hozzá hosszas tanakodás és telefonos konferenciabeszélgetés ügyvédeimmel és tanácsadóimmal, hogy úgy döntsek, most az akciós kajából vásárolok. Ez a grill étterem amúgyis előbb vagy utóbb sorra került volna, hát most előbb.

Név szerint a Grill Landról van szó, aminek az a specialitása, hogy a grillezett ételeket helyben, ott és akkor sütik ki, tehát tök friss. Hagymával-gombával együtt grillezett csirkemellcsíkokat kértem steakburgonyával. Igazából nem kell nagyon szaporítani a szót, mert a kiszolgálás kedves volt a kaja pedig tényleg finom és tényleg friss. Viszont kevés. Tudom, hogy egyik plázában sem olcsó az étel, de ez mondjuk engem nem tart vissza attól, hogy sokalljam az árakat. Szóval így akciósan 990 Ft volt, és hiába ízletes, finom, a hagyma és a gomba átsült, de még ropogós, a csirkemell nem kiszáradt, viszont az egész akkor is olyan kisadag méretű.

Szóval, ha nem betontömböt akartok a gyomrotokba, hanem valami könnyűt, egészségeset, és az ár nem számít nagyon, akkor ez a nyerő. Ha viszont olyan éhesek vagytok, hogy a KÖKI felüljáról vasállványzatát rágcsáljátok kínotokban, akkor mást kell választani.

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr183399800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

busman001 2011.11.21. 21:31:14

ez tényleg kevés, és így drága. sajnos
KÖKI
süti beállítások módosítása