Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Ritka vicces videó a régi KÖKI-ről

2011.11.29. 13:15 vakbottyan

Ennél eszementebb videót nem láttam még, jobb mint a Pirx kapitány és bármelyik részegemberes youtube gyöngyszem, Shaun Bortei-Doku olvasónk hívta föl rá figyelmünket, ezúton is köszönet!

Az első kockáknál még azt hihetnénk, hogy a Halálcsillag vezérlőjébe csöppentünk, olyankor, olyankor, amikor nem a hálivúdi filmesek forgatnak, hanem a kozmetikázatlan valóságra vadászó doku rendezők. Talán csak a bajuszok meg a szájból kilógó cigik gyanúsak, meg az, hogy a sugárvető valahogy mindenkinek a derekáról hiányzik.

Érdemes amúgy a teljes videót végignézni, de csak a végén bukkan fel a KÖKI űrállomás. A videó érdekessége, hogy egy olyan fázisban láthatjuk az állomásokat és a felüljárót is, ami nem sokkal az átadás előtt van. Raktunk itt már ki saját gyűjtésből és az Indóháztól is olyan képeket, amik az építkezés közben mutatják a KÖKI-t, de ez a film a munkálatok későbbi szakaszát mutatja. Nézzétek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr93420570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Von Schwartz, ha kérhetem 2011.11.29. 21:03:33

Szép új végállomás ide vagy oda, ez a régi nyitott piros oszlopos hiányzik nekem kicsit.
KÖKI
süti beállítások módosítása