Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Megújult a Terminál honlapja

2011.11.23. 13:22 vakbottyan

Már épp itt volt az ideje, hogy a Terminál honlapja megváltozzon. Eddig ugyanis egy épülő beruházásról kaptunk ott információkat, csakhogy közben megnyílt a bevásárlóközpont, egy csomó bolt nyílt, ami a régi honlapon nem is szerepelt, olyan apróságokról, hogy nyitvatartás meg miegyebek ne is beszéljünk.

Tehát olyan infók, hogy egyes boltok nyitvatartása, illetve maguknak a boltoknak a felsorolása, plusz a plázáról belső térképek, nagyon hiányoztak eddig a honlapról, sokan reklamálták is, főleg a térképeket. (Ráadásul az offline, papír térképek néha kifogytak a Terminál információs pultjainál.) Ezek most mind teljesültek, de én találtam egy-két plusz érdekességet is, ami szintén netre feltöltésért kiáltott már az elmúlt hetekben.

A parkolás eszméletlenül bonyolult a Terminálban, könnyű eltévedni, összekavarodni, ezt az eddigi kommentekből is olvastam, úgyhogy remélem, sokaknak nyújt majd valamennyi segítséget, hogy a honlapon már előzetesen tájékozódhatnak, vagy ki is nyomtathatják a parkoló térképét, illetve a parkolásról szóló infókat.

Aztán ami még nagyon hiányzott, az az akciók közzététele. Hiába egy hónapja nyílt a bevásárlóközpont, de azért még folyamatosan nyílnak boltok, és folyamatosak a különböző nyitási meg nyitás utáni akciók is. Úgyhogy a weblapon most tájékozódhatunk ezekről is, mielőtt vásárolni mennénk. És persze megtalálhatók az állásajánlatok is, amit nem kell különösebben magyarázni, hogy miért marha jó.

(Bögyike nicknevű kedves olvasóm elküldött egy pár térképet a plázáról - köszönöm!! -, ezeket fel is fogom tölteni ide a blogra valamelyik nap, mert pár szempontból praktikusabb is, mint a Terminál oldalán lévő térképek, csak még küszködöm a méretezéssel.)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr873405153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása