Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Posztajánló: Nem működő mozgólépcsők és a KÖKI

2011.12.01. 13:22 vakbottyan

Ciki és igaz, nem akarnak valahogy beüzemelődni azok a sokat emlegetett mozgólépcsők a metróállomáson. Amióta az építkezés folyik, azóta kérdezik itt a blogon is kommentelőim, hogy terveztek-e egyáltalán mozgólépcsőt a metró kijáratokhoz, és azóta nyugtatgatjuk egymást, hogy ott van az a mozgólépcső, szóval valamikor el is fog indulni, és majd egyszer valamikor fel is tudod vinni rajta a babakocsidat... Nem ragozom, íme a BKV Figyelő bejegyzése:

Két hónapja képtelenek beüzemelni a lifteket és a mozgólépcsőket az új KÖKI végállomáson 

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr263428126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2011.12.01. 14:23:30

Viszont legalább már a közlekedési lámpák működnek és nem csak sárgán villognak.

Nekoazuma 2011.12.02. 14:20:51

:P@SilentSound:
Ennek egyik előzménye, hogy nov.25-én írtam egy egyébként udvarias hangnemű érdeklődő levelet a BKK-nak és az FKF-nek a lámpákkal kapcsolatban - 2 hónapja sárgán villog, így csak zabálja az ármaot, a buszok nem tudnak kikanyarodni, gyalogos átkelés életveszélyes meg minden - erre rá 3 napra működni kezdtek a lámpák. NEM állítom, hogy azért mert én írtam nekik, lehet h nem is olvasták, választ mindenesetre nem kaptam. Azért el tudom képzeli ahofgy ott valaki a fejéhez kap "húbazz ezt elfelejtettük" aztán klikk és bekapcs

ddeakpeti 2011.12.11. 09:43:09

Hát ha nem is az összes, de ez a mozgólépcső legalább működik...
www.youtube.com/watch?v=GlEhze2lRSU

Hencida6710 2012.03.27. 13:36:58

Nem tudom, a blogtoló mostanában figyeli-e a saját oldalát, de talán érdemes lenne utánajárni, hogy a mozgólépcső, mely a KÖKI-re érkező metrooldalon felfelé indulna, vajon miért nem működik.. Tiszta röhej, hogy először üresben járatják vagy 4 héten keresztül, aztán átadják kb. egy hónapra és most már kb. 2 hete megint nem működik. Eddig a metróból kiszállók jobb híján felsétáltak rajta, mostmár ez a lehetőség is megszűnt, mert szép piros-fehér kordonokkal elzárták ennek lehetőségét is... nincs kiírva, hogy rossz a mozgólépcső, a biztonságiak és az ellenőrök, ha megkérdezem őket, bamba vigyorral az arcukon, közlik, hogy nem működik... hát azt mi is látjuk vazze, de miért nem javítják meg??? Elképesztő, hogy egy újonnan átadott épületkomplexum az átadástól számítva kb. 1 hónappal már szar legyen és senki nem tesz semmit, hogy ez megváltozzon...(Nincs garancia???) Szóval ez olyan mint az egyszeri okos lány esete, hoztam is, meg nem is, van is mozgólépcső, meg nincs is... Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült, csak gondoltam, hogy talán nálad találok valami magyarázatfélét ezzel kapcsolatban... Üdv!

TH 2012.03.29. 22:32:06

Végleg megszűnt a blog? :(

furgeszarvas 2012.04.16. 09:46:28

Én is naponta járok a Kökin, és két dolog nagyon bántja a szemem (jó, több apróság is van, de ezeket látom a legnagyobb problémának). Egyrészt nem fejezték be az állomást, már fél éve átadták, de úgy ahogy az átadás napján volt, félkészem, úgy áll most is az egész, burkolatlan falfelületekkel. Nem hiányzik sok, hogy teljesen kész legyen, nem tudom, miért nem fejezik be. Kábé egy hétvége alatt meg lehetne csinálni. Másrészt pedig 1 db bérletpénztár van, ami előtt MINDEN NAP méteres sor áll, turisták és magyar utasok vegyesen. Ez elég gáz, legalább a BKV-alvállalkozós bódéból is odatennének még egyet, vagy megnyitnák a másik pénztárat az épület alatt. Már arra is gondoltam, hogy írjak a kivitelezőnek vagy a BKV-nak - nem tudom, melyiknek van több értelme, illetve hogy hova küldjem az emailt. Gondolom, több tucat hasonlót kapnak naponta...
KÖKI
süti beállítások módosítása