Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Benkő Dániel a KÖKI Terminálban

2011.11.08. 13:00 vakbottyan

Na most ezt miért kellett? Jóvan, nem akarom beleártani magam a Megafitness marketingstratégiájába, végül is csak annyi "közöm" van a dologhoz, hogy a Terminálhoz kapcsolódik a cucc. Szóval Benkővel nem az a baj, hogy zsékategóriás celeb, hanem hogy a nevéhez (mostanában) az egy szál faszban lantozás meg a szarásról beszélés kapcsolódik nagyjából.

Másrészt a videó nem annyira vicces, hogy vírusként terjesszék, viszont ahhoz túl komolytalan, hogy rendes reklámként üzemeljen. Mindenesetre ott a helye a kartonpapíros Klapka-reklámok mellett (más kérdés, hogy a Klapka-reklámok persze elérték a céljukat).   

Benkő megmutatja a híres mérlegállást is, viszont aki arra vár, hogy a végén meztelenül lantozik majd, ne nézze végig. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr173362619

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csináltad már a magasban? 2011.11.11. 22:05:10

Innovatív és látványos megoldást eszeltek ki egy belvárosi építkezésen: az állványzatra tették fel a mobiltoalettet. Íme, megint tanultunk valami hasznosat az állatvilágtól, a fecskéknek is évezredek óta bevált az eresz alól potyogtatás.   Az ötle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása