Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

"A postáért küzd a képviselő"

2011.10.24. 13:22 vakbottyan

Amiről nekem valahogy az "utcára nyílik a kocsmaajtó" jutott eszembe, de ezt csak mellékesen mondom. A lényeg az, hogy a Helyi Témában jelent meg egy cikk "A postáért küzd a képviselő címmel", és arról szól, hogy Tarnai Richárd meg akarja menteni a Kossuth téri kis postát. Az egész úgy kapcsolódik a KÖKI-hez, hogy ezt a kis postát azért akarja bezárni a Magyar Posta, mert a Terminálban majd úgyis nyitnak egy újat, szebbet, nagyobbat. Ez mind nagyon jól hangzik, de szerintem ez a környék simán elbírna egy nagy (KÖKI) és egy kis (Kossuth) postát ezután is, már csak azért is, mert köztudott, hogy a Terminál nem elsősorban a helyieket fogja kiszolgálni, hanem az átutazókat. A Kossuth téri posta meg bizonyos napszakokban eddig is annyira túlterhelt volt, hogy minimum 15-20 percet kellett sorban állni, simán elbírna a kerület még egyet.

Mondjuk most írás közben eszembe jutott, hogy lehetséges egy olyan érv, hogy a Terminál napközben ürül ki, a Kossuth téri meg pont akkor van tömve. A kisposta viszont estefelé üres, a Terminál meg pont akkor telik meg. És ha összevonják a kettőt, akkor ez kiegyenlítődne. De ismerve a Magyar Posta működését, nem hiszem, hogy ennyire elmerülnének a racionalitás mélységeiben, egyszerűen csak nem akarnak egy kis postát fenntartani, a 20 perces sorbanállás meg a mi bajunk, nem az övék.

Ti melyikbe járnátok? 

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr703325548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tyuk 2011.10.26. 14:48:06

A kis postában jártam eddig is és ha megmarad eztán is oda fogok: közelebb van és nem kell bemenni hozzá a plázába, ez épp elég indok!

Schusy 2011.11.09. 21:06:33

Bár én a "másik" oldalon vagyok, Újhegyen, de asszem inkább a terminálba megyek, mert ami nálunk van, az az Kossuth térinél is rosszabb :(

vakbottyan · http://koki.blog.hu 2011.11.10. 08:24:38

@Schusy: nem ismerem azt a postát, de nem lepődöm meg sajnos azon, amit írsz.
KÖKI
süti beállítások módosítása