Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Ma nyit a Megafitness

2011.11.11. 08:18 vakbottyan

2011. 11. 11. 11 óra nem csak arról híres, hogy csupa egyesből áll, hanem hogy ma nyit a Megafitness a KÖKI-n. A dolog számunkra, KÖKI-járók számára azért érdekes, mert még korántsem nyitott ki minden bolt és szolgáltatás (a posta pl januárban fog), vannak még újdonságok és vannak még nyitási akciók. A Megafitnessel kapcsolatban nemcsak az a hír, hogy kinyit, hanem az is, hogy elég jó akciók is lesznek. Például péntek-szombat-vasárnap ingyenesen vehetők igénybe a szolgáltatások. Ezen kívül az első 50 bérletvásárló NDN sportkupont kap ajándékba.

Lesznek sztárvendégek is - bár ne lenének, de hát a Megafitness tudja, milyen arcokat akar a nyitáshoz - Benkő Dániel és VV Cristofel fogja körbevezetni a látogatókat a komplexumban. Egészségükre.

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr133370035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása