Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

KÖKI Terminál reklámfilmmel üzen

2011.09.05. 13:00 vakbottyan

Egyébként nekem tetszik ez a reklámfilm, ez a "kis türelmüket kérjük", "dolgozunk az ügyön", "szerelés alatt" című üzenetek megfilmesítése. Mert végül is ez a film nem arról szól, hogy megnyitottunk, vagy hogy mindjárt nyitunk, hanem arról, hogy a munka nem áll. A hiba nem az Ön készülékében van.

Ráadásul az építkezésen dolgozó melósokat nap mint nap látom, meg hallom, ahogy kiáltoznak egymásnak az állványzaton, jó ötlet volt őket stilizálni, és nem pedig valami közhelyes módon közvetíteni az üzenetet.

 

A werkfilm pedig emitt:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr233202676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_P 2011.09.05. 15:51:57

Jó lett! Poénos és ötletes! "NAAAA!!!"

Remélem az ősz ősz lesz, és nem december. Bár, hülyék lennének Karácsony előtt nem kinyitni!

Tyty 2011.09.05. 21:53:04

@wolfclaw: Pontosan ez a kérdés ötlött fel bennem is, amikor ma elsétáltam mellette!

Egyébként november 30. is ősz, szóval a fene tudja...

Van ott a kisházaknál valami parkosítás, na az is megérne egy posztot, a fákat "elásták", de már látszik hogy marhára teher nekik a dolog, mert locsolva aligha lehetnek, száradnak ki már most, szép kis "park" lesz ott, az már biztos. "Hogyan vegyük meg a zöldeket pár darab fával?" akció megint... :(

Tyty 2011.09.05. 21:59:26

A filmről csak annyit: azért nem haladnak ezek, mert csak táncikálnak!

Poént félretéve, ebből a pénzből mondjuk meg lehetett volna sürgetni a munkálatokat, esetleg pár ember összeszedhette volna azt a sok szemetet, építési hulladékot vagy pár útépítő brigádot felfogadni, hogy haladjanak a dolgok. De gondolom ez a pénz a marketing-kalapban volt, nem lehetett hasznos dolgokra költeni....

Daniel W. Mcload 2011.09.05. 23:04:12

A werkfilmből ítélve mondjuk ez nem egy tízforintos reklámfilm volt...
KÖKI
süti beállítások módosítása