Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

A sherwood-i erdő lakói

2011.08.30. 13:34 vakbottyan

Ha mindenáron aktualizálni szeretnénk, akkor a csepeli földbeásós gyilkosságok miatt most újra napirendre került az erdőben lakó hajléktalanok problémája. A KÖKI környékén is, mindkét kiserdőben vannak ilyen tanyák, telepek. Az Index anno forgatott egy videót valamelyik kispesti kiserdőben, most ezt nézhetitek vissza.

De úgy érzem, nem ezek azok a hajléktalanok, akik a fő gondot okozták, okozzák és okozni fogják(?) a KÖKI-n. Amúgy azt a kolóniát, akik most többé-kevésbé a KÖKI-n tengetik mindennapjaikat, láttam a múltkor elmenni a víztorony környéki kiserdő felé, de azt, hogy valóban ott laknak-e, nem tudom.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr393186035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása