Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Milyen kaják lesznek még a Terminálban?

2011.08.18. 13:01 vakbottyan

A KÖKI Terminál honlapján a bérlők között eddig csak pár étterem logója szerepel, ami nekem már régebben is szemet szúrt. Ugyanis egyrészt tudjuk, hogy hogyan néz ki pl a Westend alsó-hátsó traktusa az eszem-iszom dínom-dánommal, másrészt a Terminál képviselői már korábbi interjúkban is azt mondták, hogy az ún. food courton számtalan kajálda fogja kísértésbe ejteni az itt áthaladó cirka 200.000 embert.

A legújabb infók szerint ez tényleg így lesz, szóval lehet számítani török, görög, magyaros, olasz, kínai (hát az mondjuk így is van egy rakás Kispesten), thai ételbárokra, gyorsbüfékre. Ezeken kívül, a softosabb műfajból egy főzelékfaló és egy palacsintázó is hídfőállást létesít itt a végeken. Hát igen, soha ennyiféle étterem nem volt még Kispesten, Kőbányán, de ez inkább szomorú. Habár pont Kispestnek egy remek kis görög gyroszosa van ám!! És van Kispesten egy thai kis étterem is, amit régóta ki szeretnék próbálni, csak nem merek. 

Végképp zárójelben: a pizzásról jut eszembe, emlékszünk még arra, hogy a peresztrojka meg az enyhülés évei meghozták Kispestre az első pizzást is? A Centrum emeletén volt, elárasztotta tök finom pizza illattal az egész áruházat.

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr713161264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása