Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

A hét műtárgya: Rézkarc a KÖKI-ről!

2011.08.12. 12:08 vakbottyan

Hiába volt rusnya, koszos, büdös és visszataszító a Köki, még erről is készültek szép képek, mozgóképek, festmények, grafikák. A Hét műtárgya című sorozatunkban most olyasmit tehettek, amit amúgy ritkán: gyönyörködhettek a Kökiben.

Oké, oké, hogy készültek fotók, méghozzá szép fotók. Oké, hogy egy festőt megihletett. Na, de hogy rézkarc?? Pedig bizony. Füle Mihály grafikus alkotása ez a rézkarc, és egy olyan sorozat darabja, amely budapesti tereket, köztereket ábrázol, például a Moszkva, a Batthyány teret, az Astoriát, fogaskerekű állomást és még sok-sok mást.

(A kép az Indafotóról beágyazva.)

 

csuklo: KŐBÁNYA-KISPEST metróállomás

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr413130514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása