Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Helyzetjelentés 1.

2011.08.01. 13:55 vakbottyan

Én aztán tényleg nem szeretném, hogy vége legyen a nyárnak, mert ez a kedvenc évszakom, de az augusztus végét most mégis várom. Augusztus vége felé fog újra indulni ugyanis a metró, és talán akkorra az építkezés is előrehalad annyira, hogy rendezettebbek legyenek a viszonyok. Mostanában viszont már látni a fényt az alagút végén. Lőttem pár fotót, hogy dokumentáljam a mostani állapotot is, a minőségükért természetesen elnézést kérek. A metró és a pláza közötti átjáróból már egész sok látszik. Mostmár csak arra leszek kíváncsi, hogy a retró felüljáró maradékával - ahol most nagy munkálatok folynak - mi lesz, hogyan fog ez illeszkedni a metróhoz, mert a látványtervekről ezt nem tudom leolvasni.

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr163115452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása