Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Megafitness a KÖKI-n

2011.07.25. 14:00 vakbottyan

Múlt héten megírtam, hogy kezdenek lassan megjelenni a KÖKI-s boltok facebookos oldalai. Most megtaláltam a Megafitnessét is, ami szintén körülbelül egy-két hónapja működik már és csöpögteti az infókat a sportközpontról. Ami számunkra érdekes, hogy meg tudjuk nézni a látványterveket az edzőterem részeiről, ez tényleg felhasználóbarát dolog, mert ha most mászkálunk a KÖKI környékén, akkor csak kőműveseket látunk az állványzatokon, meg feltúrt földet. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy nem halad az építkezés, csak azt, hogy a magyar vállalkozók egy jelentékeny része nemigen hallott még arról, hogy internet, és fingja nincs, mire jó, mire nem. Arra például jó, hogy a leendő vevőinket informáljuk. A leendő vevők meg az elmúlt x évben a koszon, most meg a káoszon kelnek át, és tök jó ránézni az ilyen látványtervekre, és azt mondani: jé, lehet, hogy egyszer vége lesz a káosznak és lesznek Kispesten európai dolgok is. De nemcsak a látványtervek publikálása miatt jó ez, hanem amiatt is, mert egy ilyen facebookos oldal barátságosabban meg tudja szólítani a potenciális vevőkört. Na ennyit az elmélkedésről, kicsit elkanyarodtam.

A lényeg, hogy a Megafitnessbe is számos állásra keresnek embereket (megint: mire jó az fb-s üzenőfal). Lesz majd egyébként wellness részleg, fitnesz terem, szoli, és a szokásos aerobic, spinning. Az árakra marha kíváncsi leszek, mert ez azért mégiscsak Délpest, nem Buda. A nyitva tartás pedig így fog alakulni: H-P: 6:00-22:00, Szo-V: 8:00-20:00.

Amúgy a nyitva tartásról jut eszembe. A piacosok biztos félnek, hogy a Tesco további vevőket visz el tőlük. Na, de nem vették észre az elmúlt években, hogy 16 órakor bezárni: egyenlő az öngyilkossággal. Manapság már nagyon sokan jóval négy után érnek csak haza a munkából. Nekem is vannak kedvenc árusaim a piacon, és szeretem a piacunkat, de ha egyszer 18 után érek csak oda, akkor nem tudok ott vásárolni és "támogatni a magyar ezt meg azt".   

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr843094159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása