Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Az első fecske

2011.07.20. 14:00 vakbottyan

Lehet, hogy van több is (majd nekifekszem a keresésnek), de felbukkant az első KÖKI Terminálos bolt oldala a Facebookon, és aminek külön örülök: ők jelöltek be minket, nem is kellett keresnem. És most esküszöm, semmi reklám nincs a dologban, habár ha Scitec megdobna pár doboz tápkieggel, biztos nem dobnám vissza.

A lényeg, hogy lesz Kispesten megint Scitec bolt. Ez több dolog miatt is érdekes. Egyrészt nincs fönt a logójuk a Terminál honlapján, miközben a bolt FB-s oldalán már megtekinthetők az üzlet látványtervei. Másrészt Scitec bolt volt régebben Kispesten több is, de mindig bezárt valami miatt. Legutóbb pont azért, mert majd úgyis nyitnak egyet a plázában. Ami durva, hogy hihetelen jó lesz a nyitvatartásuk: H-Szo: 10:00 - 21:00, Vas: 10:00 - 20:00, és állítólag ez lesz Budapest legnagyobb Scitec boltja. Az ő infóik szerint egyébként szeptember 22-én lesz a nyitás. Mostmár csak abban reménykedjünk, hogy normálisak lesznek az eladók.

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr693078559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JoeCrowe 2011.07.20. 18:26:34

Sziasztok!
:)
Örülök,h Rólunk írtál elsőre:)
Én lennék a Scitec bolt tulajdonosa,
Már kb 2-3 hónapja megcsináltuk a facebook oldalt,csak most kezdünk el foglalkozni Vele!De még mindig nem 100%-osan,azt majd nyitás után:)
A nyitvatartásról annyit,h 100%-ra lehet venni mert a szerződésünkben a KÖKI-vel ez szerepel:)
A szept.22-ei nyitásról jövőhéten szerda csütörtök felé tudok felvilágosítást adni,ha érdekel Titeket.
A Logo azért nem szerepel,mert kb 2 nappal elötte szóltak,h csináljunk egyet olyan formátumban és méretben,amire hirtelen nem számoltunk:(
Sajna:(
Az eladókkal nem lesz gond:)
Személyesen Én leszek a boltban(Varju József)
,ha Engem nem találtok,akkor is hozzáértő, kedves barátaim,sporttársaim fognak várni Titeket,akikkel mindenben segítségetekre leszünk.
Ha esetleg a megnyitásig is szeretnétek kérdezniedzésről,táplálkozásról,táplálékkiegészítőkről azt megtehetitek a facebookon vagy személyesen az Újpesti Scitec boltban!
Várlak Titeket!Szép nyarat!
Joe

vakbottyan · http://koki.blog.hu 2011.07.20. 22:18:11

Szia! Köszi az infókat! :) És nektek is szép nyarat! Majd szeptembertől találkozunk :)
KÖKI
süti beállítások módosítása