Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Egésznapos állásbörzén lehet jelentkezni a KÖKI Terminál állásaira

2011.07.11. 14:00 vakbottyan

Üzemel már egy ideje ez a blog, és a kommentekből az derül ki, hogy hiába ellentmondásos a KÖKI Terminál születése, azért mindenki azt várja, hogy most végre rend lesz ebben a közlekedési csomópontban. És ha kispestiekkel beszélgetünk, akkor ugyanez a pozitívum szokott elhangzani. Van viszont egy másik pozitívum is, ami mellett én is elmentem itt a blogban simán: a KÖKI Terminál munkahelyeket fog teremteni. Egyes hírek szerint 1500-at (!), amire ne mondja azt senki, hogy 'jó, de csak árufeltöltők'.

Ez most onnan jutott egyébként eszembe, hogy több helyen is olvastam (pl itt), hogy a Terminál egésznapos állásbörzét rendez, méghozzá a közelben, a KMO-ban. Ami érdekes a dologban, hogy most nem csak a komplexum üzemeltetésével kapcsolatos állások közül lehet válogatni, hanem "a bevásárlóközpont bérlői is itt keresnek új munkatársakat". Ezen a linken láthatunk néhány állást mutatóban, de a börzén ennél sokkal több lesz. Az külön jó dolog, hogy ezt Kispesten, kispestieknek szervezik meg.

Szóval, ha valaki munkát keres, akkor itt a ragyogó alkalom, a börze szerdán lesz:

Időpont: 2011. július 13. 9:00 - 17:00

Az állásbörze helyszíne: KMO Művelődési Ház,  1191 Budapest, Teleki u. 50.

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr623055872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása