Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Gyorsposzt: átadták az ideiglenes peront

2011.05.25. 08:12 vakbottyan

Néhány hete már szemmel láthatóan is elkezdték építeni az új átjárót, amin keresztül majd a metrótól eljutunk a buszokhoz, plázába, haza. A legújabb fejlemény pedig az, hogy ideiglenes peronon hagyhatjuk el a metrókocsikat, amikor kiszállunk. A kacskaringós gipszkarton járatokon közlekedni tényleg olyan, mintha egy játszóház labirintusában szórakoznánk. Amúgy hihetetlenül fura érzés a jobboldalon kiszállni, több évtizednyi baloldali kiszállás után.

Az Index videót is készített és cikket is írt az ideiglenes peronról, és a kulcsátadásról. Most, májusban tehát a bérelhető helyiségek 80%-át adták ki. Ami meg a félkész peront illeti, az Index cikk alatt a kommentelők között éles vita alakult ki arról, hogy azért néz így ki, mert kispórolták belőle a munkát, anyagot, vagy azért, mert még félkész. Én magam nem értek hozzá, de úgyis látni fogom a kész verziót is, akkor majd ráérek ítélkezni. Ugrás után videó.

 

 

Lőttem pár fotót még akkoriban, mikor még csak elkezdték az ideiglenes peron építését. Néhány év múlva már ez is történelem lesz:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr662906221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása