Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Kackac kávé

2011.09.29. 13:27 vakbottyan

Folytatom még egy picit ezt az előzetes feltérképezést, mert egy újabb érdekes cikkre bukkantam, ami a KÖKI-vel kapcsolatos, meg is osztom most mindenkivel, aki eddig nem olvasta.

Igaz, hogy a Terminál honlapján kint van egy csomó logó, de igazából sok-sok részlet így is homályos, és jó pár logó nincs is fönt. A Kispest.hu-n találtam például egy cikket a KacKac kávézóról, amely félig-meddig a Kackac játszóházhoz kapcsolódik, de persze nem csak az ottani vendégek látogathatják. Ez így külön mondjuk nem tudható meg a logók böngészéséből, úgyhogy mindenképpen hasznos cikk.

A kávézóban Pascucci kávét fognak a csészékbe tölteni, a márka dicsőítésénél most nem szeretnék leragadni, mert én is csak annyit tudok, amennyit a reklámcikkben leírtak. Ami viszont nekünk kispestieknek fontos, hogy ez egy minőségi kávézó lesz, minőségi kávéval és képzett felszolgálókkal. A pultban pedig baristák dolgoznak majd. Az árakra amúgy kíváncsi leszek, merthogy mégiscsak Mos Isley-ban vagyunk, akármennyire is szép nagy, fényes, új lesz az a pláza (mondjuk ez igazságtalan volt dél-Pesttel szemben, mert a belvárosi Nyugati tér, vagy az úrinegyed alatt hentergő Moszkv... Széll Kálmán tér is igen ratyi módon fest.)

A cikkben ezzel kapcsolatban ez áll: "Az árképzés terén szintén meglepetést okoz a KACKAC, hiszen igazán megfizethető, család- és diákbarát árakkal próbáljuk a vendégeket a minőségi italspecialitások kipróbálására ösztönözni."

Meglátjuk. Várjuk a meglepetést az árképzés terén :)

Este amúgy minőségi drinkbárként is üzemel majd a hely (a játszóházzal együtt? :DD ), de ezt se ragoznám, mert az egészről eszembe jutott egy tipikus kispesti(?) dolog. Kispesten az üzletközpontokat és üzletsorokat nem igazán sikerült megtartani eredeti funkciójukban a rencerváltás után. Gondoljunk bele, hogy a nyolcvanas években a különböző üzletközpontok és üzletsorok valóban úgy funkcionáltak, hogy helyben lehetett vásárolni, nem feltétlenül kellett beutazni a belvárosba. Mára ez megváltozott ezernyi oknál fogva. De most nem ezzel az ezernyi okkal szeretnék foglalkozni, mert az olyan dzsungel, amiből soha a büdös életben nem verekedném ki magam, hanem azzal, hogy épp a múltkor gondoltam bele, hogy ha Kispesten egy kulturált kávézóban szeretnék beülni valakivel csevegni, ami nem kocsma, meg nem büfé, akkor nem igazán tudnék. Úgy néz ki, a Terminálban lesz erre lehetőség, de azért ne kortyoljunk se kávét, se capuccinót előre a medve bőrére, mert azt azért szeretném majd megnézni, hogy kikből áll majd össze az ilyen kávéző közönsége. Amúgy egyáltalán nem vagyok pesszimista ezzel kapcsolatban, sőt optimista vagyok! De úgy vagyok vele, hogy azért várjuk ki a végét.

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr353259458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KÖKI
süti beállítások módosítása