Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Mexikói kaja is lesz?

2011.09.23. 13:00 vakbottyan

A múltkor már írtam arról, hogy körülbelül milyen kajáldákra lehet számítani a Terminálban. A minap viszont felbukkant egy gyorséttermi álláshirdetés is a Facebookon.

Úgyhogy most kirakom, mert egyrészt, hátha valakit érint és ilyesfajta munkára vadászik. Másrészt kirakom azért, mert egyelőre Sherlock Holmes módjára apró mozaikdarabkákból rakjuk össze, milyen is lesz ez a pláza az egykori napközis tábor helyén. Íme az újabb mozaikdarabka:

A KÖKI terminálban nyíló egyik gyorsétterem szakácsokat, pultosokat, kézilányokat keres korhatár nélkül. A jelentkezők önéletrajzát a mexfood@indamail.hu-ra várják.

Az konkrétan nem derül ki, melyik étteremről lehet szó, viszont a mexfood talán enged következtetni. Hülyeséget gondolok, ha arra tippelek, hogy lesz mexikói kaja is a KÖKI-n? Az még úgyse volt Kispesten (viszont múltkor találtam egy vietnámi éttermet!), viszont a mexikói konyha eszméletlenül jó.  

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr183247349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobellino 2011.10.04. 21:27:49

A buszvégállomás mellé (ahol az egykori metróvégállomás bérlői lesznek) kerül egy kis bolt ahol belga goffri lesz kapható...

F11_HUN 2011.10.24. 21:08:34

Mexikói kaja is lesz?

Sajnos van. Mi is felkerekedtünk, mint egy rendes, média által befolyásolható, árengedményeket kedvelő magyar - plázanézőbe. A Ház mint minden nyitás utáni bevásárló központ, természetesen prüszköl még a gyermekbetegségeitől. Ezen nem is akadtunk fenn. Gyorskaja részen, a szokásos kínálat mellet megakadt a szemünk a mexikóinak ígérkező ételbolton. A kiszolgálás döcögött, az eladó nem tudta mi is van a tálakban - kiírva természetesen nem volt a neve és az ára sem. De ez még semmi, a sort végigállva a kasszához kerültünk, ahol a pénztáros kisasszony éppen fontos hívását bonyolította rózsaszín mobilján. Se köszönés se semmi. Nagyobb címletű pénzzel fizettünk, amiből feléig vissza is kaptunk, de a kisasszonynak nem akródzott a többit is visszaadni. Nem mentünk el onnan, ő természetesen hívását továbbra is bonyolította. Majd jó idő elteltével kirakta a hiányzó címletet is.
Tanulság. A személyzet vagy benzinkutakon vagy gyorséttermekben szerzett tapasztalatot, ahol a rohanás miatt, sokan nem számolják utána a visszakapott pénzt. Az étel adagokkal baj nem volt, az ízesítésük lehetne hangsúlyosabb. Csak az a fránya fizetés. A mexikói tipikus nemzetközi.
A kinézet európai, az étel dél-amerikai, a lehúzás próba balkáni.
KÖKI
süti beállítások módosítása