Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Gyorsposzt: Közelről megcsodálhatók a nagy narancssárga műanyag elemek

2011.06.30. 10:00 vakbottyan

Aki fotózni, nosztalgiázni szeretne, az most menjen gyorsan, ugyanis újabb műanyag idomokat szedtek le az egykori KÖKI-ről. A műanyag elemeket egy-két napja a gyorsforgalmi felhajtó mellé rakosgatták le, szemben a lépcsővel, ami a felüljáró maradványaihoz visz fel (ezt nem bontották le, mert a MÁV állomásra csak így lehet eljutni). Tegnap még ott voltak, remélem, azóta nem vitték el. (A fotót elnézegetve, a Sibrik-felüljáró rozsdás korlátja is hihetetlenül bizalomgerjesztő állapotban van.)

 

A narancssárga részekből egy másik halom a Sibrik-felüljáró - Vak Bottyán - Szabó Ervin kereszteződésnél tekinthető meg egy üres telken, ezeket már régen lepakolták: 

Mission-Team: DSCF3198

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr753025829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaandor 2011.07.08. 23:48:52

Nagyon remélem, tesznek félre balőlük megőrzésre (helyben kiállításra)!
Mégiscsak várostörténeti emlék, ikon, vagy mifene...
KÖKI
süti beállítások módosítása