Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Gyorsposzt: lesz végre normális járdánk

2011.06.01. 15:35 vakbottyan

Nem, nem csak a negatívumokat látom meg, hanem a pozitív fejleményeket is. És igyekszem nem tudomást venni a keserű szájízről például akkor, amikor felfedezem, hogy a szélesebbre húzott Vak Bottyán utca egyik szélén már meg is építették az új járdát! Sok évtized után végre lesz egy normális járdánk Kispesten. Ez az egész kerületben ritkaság, hiszen 20-30 év alatt nem nagyon újították föl a járdákat. Pont ezért a keserű szájíz, hiszen ez megint azt jelenti, hogy a kerület vezetői erre saját erőből képtelenek voltak (igazából még azt a problémát sem voltak képesek kezelni az évek alatt, hogy a Vak Bottyánt és Katicát összekötő rövid útszakasz ne változzon tóvá minimális esőzés után.)

Na mindegy, szóval lesz szép új járdánk, de addig is, amíg megépítik, az úton, a forgalomban tudnak csak közlekedni a gyalogosok. Ma például felejthetetlen élményem az volt, hogy ha balra húzódok, akkor egy busz üt el, ha jobbra, akkor egy úthenger. De valahogy megúsztam - ezért kell sok James Bondot nézni.

   

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr22947452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PITTA 2011.06.01. 17:05:05

Én a túloldalát látom minden nap robogóval. Nem értem hogy az a lekanyarodósáv hogy nem fogja visszaduzzasztani az egész gyorsforgalmit az Ecseriig mikor így is a Pöttyösnél a vége. Ember meglátja az új Kökit, elveszi a gázt és gurul egy darabig majd besorol a lekanyarogóba én ettől tartok.

Veronka 2011.06.01. 18:50:49

Hátha még nem lenne a járdában mindenféle tereptárgy, és a fedlapok síkban lennének, az lenne egy ideális világ.

vakbottyan · http://koki.blog.hu 2011.06.01. 21:37:27

@Veronka: igen, ha kicsit nem figyelünk oda, akkor telibekapjuk séta közben a tűzcsapot.

de Kispesten már ez a járda is előrelépésnek számít...
KÖKI
süti beállítások módosítása