Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Posztajánló: Sétálóutca a Kazinczy utcából?

2011.06.28. 11:42 vakbottyan

Most olvastam egy bejegyzést az Egy nap a városban blogon. A Kazinczy utca felújításáról szól, illetve számomra ennél többről. Arról, hogy ott sem túl jó a kommunikáció, így a civileknek kell az önkormányzat segítségére sietni. Röviden összefoglalva az történt, hogy felújítják a Kazinczy utcát, de a munkálatokról meg a parkolási nehézségekről nem igazán tájékoztatták a lakókat. Mint ahogy arról sem, hogy pontosan mi is a szándékuk az utcával. Ezért egy civil szervezet, az Az Élő Erzsébetvárosért Egyesület vette a kezébe az ügyet, és nemcsak arról van szó, hogy a civilek beavatták a lakosságot a nagy titkokba, azaz hogy mi a francot történik az utcával, hanem elkezdtek közvetíteni a helyiek és az önkormányzat között. Az irodájukban el lehet mondani az ötleteket és a panaszokat is, az egyesület pedig továbbítja az önkormányzat felé.

Ez amúgy szép dolog, de azért szomorú is: miért egy civil szervezetnek kell olyan dolgokat megtenni, ami minimum lenne a kerület vezetése részéről. És persze a kommunikáció hiánya nagyon ismerős innen a 19. kerületből.  

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr273016772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása