Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Gyorsposzt: Tényleg nincs közvilágítás a Vak Bottyán elején?

2011.06.06. 20:00 vakbottyan

Vagy végén, attól fögg, honnan nézzük. Szóval a KÖKI felől nézve az első száz-százötven méteren ki van kapcsolva a közvilágítás. Természetesen pont ott, ahol teljesen föltúrtak mindent, sötétben elég izgalmas volt ott végighaladni. Jó, jó, tudom, most jönnek a magyaros érvek, hogy "egy építkezés az ilyen", "ezt csak így lehet csinálni", "örüljünk, hogy rend lesz végre", "ez egy dizájnstúdió munkája", "különben is a kispestieknek minek villany, mikor amúgyis is sötétek".

Szóval tudom, hogy túl sötéten látom a dolgokat (ezúttal szó szerint is), de azért megkérdezném: nem baszott el itt valaki valamit?

Kellett nekem az egyik posztban azon viccelődni, hogy lassan ultrahanggal fogunk tájékozódni. Lehet, hogy valaki komolyan vette és azt mondta, ja jó, ha ők átálltak ultrahangra, akkor ne fogyasszuk fölöslegesen az áramot. 

Képet nem lőttem, minek, a sötétet mindenki maga elé tudja képzelni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr922960398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
KÖKI
süti beállítások módosítása