Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

Gerillagrill a KÖKI-n

2011.05.26. 14:32 vakbottyan

A KÖKI-t nem szokás a Hősök terével egy lapon emlegetni (ki tudja, miért), pedig neki is vannak szobrai, arcképcsarnoka, 'akikre büszkék vagyunk'-tablója, hősei. Figurák, akik itt vetették meg a lábukat a felüljáró fekete színű, pöttyös gumipadlóján, és ha nem is itt haltak meg, de innen tűntek el valahová. Az utókor óriási szerencséjére a Gerillagrill stábját is megihlette a KÖKI egyedülálló atmoszférája, kb a 2000-es évek közepén forgattak itt. Ha az emlékeinket megrongálta kicsit az idő buldózere, akár a felüljárót, akkor most visszautazhatunk a metróvégállomásra, a Szárnyas fejvadász sokat emlegetett utcai jelenetébe. És nem csak beleszippanthatunk képzeletben a felüljáró akkori illatbuborékaiba, nem csak megcsodálhatjuk csúcsra járatva Mos Eisley-t, hanem viszontláthatunk pár régi ismerőst az állandó lakói közül.

Hányat ismertek fel közülük?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr232904371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fonix79 2011.05.29. 23:27:36

Lehet hülyeség, de valahogy hiányozni fog Mos Eisley... :)
KÖKI
süti beállítások módosítása