Köki

Meguntam, hogy a köbánya-kispesti plázaépítést leginkább azok szívják meg, akiknek építik. Így hát indítottam egy blogot.

Kökiblog a Facebookon

Friss topikok

Linkblog

KÖKI az Unciklopédián!

2011.09.20. 13:30 vakbottyan

Annyit rinyáltunk már a régi KÖKI-n (na jó, közben próbáltunk rajta kínunkban nevetni is néha), hogy most tényleg röhögjünk egy jót ezen az egészen, főleg, hogy már a végéhez közeledik a történet.

Az Unciklopédia Kőbánya-Kispest szócikke hihetetlen lényeglátással, történészi objektivitással és tudományos alázattal közelítette meg a KÖKI elmúlt 30 évének eseményekben és véres harcokban bővelkedő történetét. Tulajdonképpen lehetne ez a szócikk egy átfogóbb monográfia, vagy egy nagyobb tanulmány alapja is.

Először úgy gondoltam, idézek a legviccesebb mondatok közül néhányat, de aztán rájöttem, hogy kontextusban olvasva a legszórakoztatóbb az egész, úgyhogy nem lövöm le a poént, mindenki kattintson tovább ide, és örüljön, ha látta valaha ezt a káoszt, amit KÖKI-nek hívtak. Ne hagyjátok ki a 'Megbeszélés' rovatot se!

A bejegyzés trackback címe:

https://koki.blog.hu/api/trackback/id/tr383239921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bögyike 2011.09.20. 21:05:03

ez nagyon nagy:))))
és a kép.....I. Hódító Guszti :)))
Sajna tényleg tele volt ilyen fazonokkal,és semmit nem tettek ellene.Most azért kíváncsi leszek,hogy a kiserdő mélyén megbúvó Guszti-utódok mikor fognak felbukanni a szép új épület környékén,hogy:"csak pár forintot".

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2011.09.21. 08:29:53

Mintha egy részlet lenne Spiró Feleségversenyéből :-)
KÖKI
süti beállítások módosítása